Despre Noi

        

     Refit.ro este o platformă ce a luat naștere în anul 2017, având viziunea clară de a satisface cât mai bine nevoile clienților noștrii. Comercializăm o gamă variată de produse electronice din categoria refurbised, dar și precum și second-hand. Garantăm calitatea produselor noastre, dar și cele mai bune prețuri.

      Clienții cărora ne adresăm sunt atât persoanele fizice, care doresc un produs pentru uz personal, dar la un preț mai avantajos, cât și persoanelor juridice care doresc echipamente performante pentru angajații lor, dar cu un buget mai mic.


       Pe lângă echipamentele comercializate pe site-ul nostru, mai oferim o serie de servicii pentru clienții noștri:

Transport gratuit

     Asigurăm transport gratuit pe întreg teritoriul României pentru comenzi a căror valoare este mai mare de 170 RON, prin intermediul firmelor de curierat partenere.


Service

    Dacă ai o problemă cu unul din echipamentele achiziționate de la noi, contactează-ne la numărul de telefon 0254 770 060 și te vom îndruma pentru beneficia de un service rapid oferit de echipa noastră de profesioniști.


Garanția produselor

     Toate produsele  de pe site-ul nostru beneficiază de garanție. Produsele din categoria refurbished beneficiază de o garanție de 36 luni, echipamentele de tip second-hand beneficiază de garanție de doar 12 luni.


Licențe

    Produsele noastre din categoria refurbished au preinstalate sistemele de operare  Windows 10 Home sau Windows 10 Pro cu licență (în funcție de configurația fiecărui produs).


Retur

Dacă produsele achiziționate de pe site-ul nostru nu corespund cu nevoile tale sau pur și simplu te-ai răzgândit, ai drept de retur 30 de zile de la achiziționarea produsului, fără nici-o justificare din partea ta.


Preturi accesibile

    Produsele noastre refurbished au un preț comparativ cu cel al produselor noi de până la 30-40% mai ieftine. Produse care în proporție de 90% au aceleași caracteristici.


Ce sunt produsele Refurbished?

     Produsele Refurbished sunt produse folosite în magazine având scop de prezentare, sau folosite de către firme sau instituții publice care achiziționează echipamente prin programe de leasing. De asemenea pot fi chiar produse noi înapoiate de către clienți.

     Produsele refurbished sunt echipamente produse de companii recunoscute la nivel mondial precum Dell, Lenovo, HP, Siemens și altele. Aceste produse, înainte de a fi revândute sunt verificate în service pentru a se asigura că funcționează la parametrii optimi.

      Principalele avantaje ale produselor refurbished este prețul. Cu 30-40 % mai ieftine decât un produs nou, produsele refurbished beneficiază de garanție, au un aspect vizual ideal și oferă garantarea respectării specificațiilor tehnice dorite de cumpărător.